ANASAYFA


     DRY AİR DA SERİSİ (ISISIZ KİMYASAL)

   
Üretici : DALGAKIRAN
Ürün Özellikleri
Dalgakıran DA Isıtmasız Kimyasal Kurutucular -40 derece sabit çiğlenme noktası sağlarlar.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
GENEL ÖZELLİKLER

*DryAir DA serisi kurutucuları sabit  -40°C basınçlı çiğlenme noktası sağlar.
*DryAir DA serisi kritik uygulamalarda temiz ve oldukça kuru basınçlı hava temin etmek için tasarlanmıştır.
*Ön ve son filtreler hava akışını temiz tutmak ve kurutucu madde ortamının bütünlüğünün muhafazasını sağlamak amacıyla kurutucu ile beraber sunulmaktadır.
*Oldukça güvenilir tasarlanmış elektronik kontrolör tüm servis ömrü boyunca kurutucunun mükemmel şekilde çalışmasını garanti eder.
*DryAir DA kurutucuları kusursuz performans ve rakiplere göre oldukça düşük basınç kayıpları sağlamak için özel valfler ve kurutucu malzeme ile donatılmıştır.

ÇALIŞMA PRENSİBİ

*İkiz kule tasarımı, yüksek ezilme direncine ve yüzey/hacim oranına sahip nem emen kurutucu malzemenin yardımıyla su buharının sürekli olarak malzeme yüzeyine çekilmesine izin verir.
*Kurutma işlemi, basınçlı havanın nemi yüzeyine çeken kurutucu malzeme yatağından geçirilirken diğer yatağın genişlemiş tahliye havası ile tekrar nem çekmeye hazırlanması ile tamamlanır.
*Kurutucu malzemenin tekrar hazırlanması herhangi bir ısı kaynağına gerek duyulmaksızın gerçekleştirilir.
*Islak yatak, kurutucu çıkışından alınan süper kuru havanın az bir bölümünün neredeyse atmosfer basıncında geri döndürülmesi ile kurutulur.
*Tahliye havasının akış hızı, istenilen çiğlenme noktası gibi özel çıkış havası koşullarına uyulması amacıyla ayarlanabilir.
*DryAir DA serisi, hat dalgalanmasını önleyen ve kurutucu malzemenin aşınmasını en aza idirgeyen anahtarlama işleminden önce basınç dengelemesini sağlar.
*Hazırlanmış kule adım adım basınçlandırılarak anahtarlama eyleminden önceki yeniden hazırlanma sürecinin sonunda adım adım basınçlandırılır. Tahliye havası ve basınç düşürülmesi kurutma havasını karşılayacak şekilde aşağı yöndedir.

KONTROL ÜNİTESİ

*DryAir DA serisi kurutucuları, ünitenin servis ömrü boyunca hatasız çalışmasınısağlayan güvenilir bir elektronik kontrolöre sahiptir.
*Dokunmatik PLC ünitesi çalışma döngülerini ve valf durumlarını gerçek zamanlı olarak yansıtma becerisine sahiptir. Eğer mümkünse, basınçlı çiğlenme noktası da ekran üzerinden izlenebilmektedir. 
*Kullanıcı dostu çok dilli PLC paneli son kullanıcıların sistemin çalışma şartlarını olduğu kadar alarmları ve uyarıları da kolayca anlamalarına yardımcı olur.      





 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj