ANASAYFA


     DRY AİR DMD SERİSİ (MODÜLER ISISIZ KİMYASAL)

   
Üretici : DALGAKIRAN
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
GENEL ÖZELLİKLER

*DMD serisi kurutucuların hafif modüler tasarımları tüm özel ihtiyaçların karşılanması için montaj özgürlüğü sunarak basınçlı hava teknolojilerine yeni bir konsept kazandırmıştır.
*DMD serisi kurutucuların en büyük modellerinin bile kolayca standart bir koridor duvarına monte edilebilmesinde, ebat ve ağırlık olarak geleneksel ikiz kule tasarımının yarısından az değerlere sahip olmasının büyük önemi vardır. 
*DMD kurutucuları sadece daha fazla alan kazanmak için dirsekler vasıtasıyla duvara monte edilebilir değil ayrıca zemine üzerine de kolaylıkla yerleştirilebilir.
*İhtiyaç duyulan her yere yüksek kalitede basınçlı hava temini DMD serisi ile daha kolay ve daha ulaşılabilir hale gelmiştir.
*Serinin dış görünüşü temiz ve nezih ortamlarda bile konumlandırılmasına olanak tanır.
*Mini PLC ünitesi oldukça kullanıcı dostu olarak tasarlanmıştır. Gerçek zamanlı çalışma durumunu gösterebildiği gibi aynı zamanda ünitenin altında kolayca ulaşılabilecek Ethernet portuna yapılacak bağlantı ile uzak bağlantı ile oluşabilecek alarmları gönderebilir.
*5 m3/saat’ten 400 m3/saate kadar akış kapasiteleri,-40°C ile -70°C basınçlı çiğlenme noktaları seçenekleri sunan DMD serisinde giriş ve çıkış hava bağlantıları dışında ihtiyaç duyulan her şey sunulmaktadır.
*DALGAKIRAN yüksek mühendislik ürünü giriş valfi ve tahliye manifold tasarımları ile piyasadaki en düşük basınç kayıplarını sağlayabilmektedir.

ÖNEMLİ AYRINTILAR

*Küçük alan kaplayan ve hafif, ileri seviyede kompakt tasarım
*Pas tutmayan alüminyum yapı
*Sıkıntı yaratmayan, güvenilir elektronik sistem kontrolü
*Zemine, tezgâh üzerine ya da duvara monte edilebilme
*Herhangi bir çalışma ortamına düşünmeksizin yerleştirilebilecek kadar sessiz çalışma
*Kolay kurulum, kolay bakım




 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj